Informasjon


Orientering om dåpspåmelding

For å starte utfyllingen trengs et 11-sifret fødselsnummer og et mobilnummer. Dere vil deretter motta en kode på sms for å gå videre i prosessen.  Dere MÅ bruke barnets personnummer for å kunne gjøre en registreringVi ønsker også at dere legger inn faddere allerede ved registrering. De kreves minimum 2 faddere.

Velg ønsket kirke og dato der det er ledig plass. (Hvis dere ikke finner datoen dere ønsker, er det fordi det enten er fullbooket eller ikke er satt opp dåp den dagen).

Bekreftelse av påmelding: Når dere har sendt inn skjemaet, vil dere få en en e-post og sms som bekrefter påmelding så snart den er behandlet og registrert hos oss.

Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan dere senere gå til "Åpne registrering", og oppdatere innholdet med for eksempel flere faddere. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.

NB! Om dere ønsker å endre dato eller kirke etter at dere har fått påmeldingen bekreftet må dere ta kontakt med oss.

Opplysningene som vi innsamler i forbindelse med påmelding til dåp vil kunne bli benyttet i forbindelse med oppfølging etter dåpen, for eksempel i forbindelse med våre tilbud til barnet og dets foreldre. Les mer om dette på våre hjemmesider.