Informasjon


Orientering om dåpspåmelding

For å starte utfyllingen trengs et 11-sifret fødselsnummer. Dersom dere ikke har barnets fødselsnummer, kan dere bruke deres eget. Dere vil motta en kode på sms for å gå videre i prosessen.
Velg ønsket kirke og dato der det er ledig plass. (Hvis dere ikke finner datoen dere ønsker, er det fordi det enten er fullbooket eller ikke er satt opp dåp den dagen).

I første omgang er det nok å fylle ut navn på barnet og kontaktinformasjon til dere foreldre. Har dere ennå ikke bestemt navn på barnet, kan dere likevel sende påmeldingen. Velg kirke og dato, her skal en i utgangspunktet velge den kirken man sokner til ut fra folkeregistrert adresse. I første omgang er det nok å fylle ut navn på barnet og kontaktinformasjon til dere foreldre, men vi ønsker at dere legger inn faddere allerede ved registrering. 

Bekreftelse av påmelding: Når dere har sendt inn skjemaet, vil det kunne ta opp til 24 timer før dere får den bekreftet. Dette avhenger av når dere sender inn. Skjer påmelding feks på en fredag etter klokken 15.30, vil dere tidligst få bekreftelse innen førstkommende virkedag. Skjer påmelding etter klokken 15.30 på en ukedag, vil dere få bekreftelse i løpet av neste virkedag.


Etter at dato for dåpen er bekreftet, kan dere senere gå til "Jeg vil åpne en registrering", og oppdatere innholdet med for eksempel faddere. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.

NB! Om dere ønsker å endre dato eller kirke må dere ta kontakt med oss.

Opplysningene som vi innsamler i forbindelse med dåpen vil bli benyttet i forbindelse med oppfølging av dåpen. Les mer om dette på våre hjemmesider.